Beheren

Als eigenaar of beheerder van vastgoed streef je naar lage onderhoudskosten en een lange economische levensduur. Van de Vin denkt graag met je mee. Liefst al vanaf de ontwerpfase, als alle opties nog open liggen. De keuzes die je daar maakt, zijn immers bepalend voor de exploitatiekosten.

We adviseren je graag over de houtsoorten die passen bij de levensduur die je voor ogen hebt. Ook vertellen we je graag hoe je kozijnen zo kunt ontwerpen en monteren dat ze minder onderhoud vergen. Zo verhoog je het rendement van je project, zonder concessies te doen aan esthetiek of comfort.

Is het werk eenmaal opgeleverd? Ook dán kan onze kennis het rendement van je project verhogen. We geven je praktische tips en nemen je – als je dat wilt – zorgen uit handen, door onze projecten in langjarig onderhoud te nemen. 


Bewust met hout

Als u zich bewust bent van het klimaat en het effect daarop veroorzaakt door de keuze van bouwmaterialen, dan bent u bij Van de Vin aan het juiste adres. Houten kozijnen slaan CO₂ op, in plaats van het uit te stoten in de productie, of bij recycling! Houten kozijnen zijn daarom ParisProof, refererend aan het Klimaatakkoord van Parijs, dat beoogt de wereldwijde temperatuurstijging tot 2050 te beperken tot 1,5 °C. Houten kozijnen zijn daarom goed, maar er is nog iets beters dan kozijnen van gewoon hout. En dat zijn onze ClimateProof kozijnen.

meer weten