Beheren

Als eigenaar of beheerder van vastgoed streef je naar lage onderhoudskosten en een lange economische levensduur. Van de Vin denkt graag met je mee. Liefst al vanaf de ontwerpfase, als alle opties nog open liggen. De keuzes die je daar maakt, zijn immers bepalend voor de exploitatiekosten.

We adviseren je graag over de houtsoorten die passen bij de levensduur die je voor ogen hebt. Ook vertellen we je graag hoe je kozijnen zo kunt ontwerpen en monteren dat ze minder onderhoud vergen. Zo verhoog je het rendement van je project, zonder concessies te doen aan esthetiek of comfort.

Is het werk eenmaal opgeleverd? Ook dán kan onze kennis het rendement van je project verhogen. We geven je praktische tips en nemen je – als je dat wilt – zorgen uit handen, door onze projecten in langjarig onderhoud te nemen. 


Bewust met hout

Van de Vin zoekt steeds naar nieuwe, innovatieve oplossingen in het toepassen van ramen en kozijnen. Deze producten ontstaan soms door het praktisch benutten van nieuwe vindingen. Zoals het toepassen van Accoya®, een houtsoort die is verduurzaamd op basis van acetyleertechnologie. Met Accoya kan Van de Vin kwaliteitsproducten maken van verantwoord naaldhout met superieure duurzame eigenschappen. En dat sluit prima aan bij de milieuvisie van het bedrijf.

meer weten