Bouwen

De marges in het bouwproces zijn bescheiden. Gaat er iets fout op de bouwplaats, dan verdwijnt de winst van de aannemer als sneeuw voor de zon. Wat bij aanvang nog een project met een mooi rendement leek, blijkt een verliesgevende post.

Het rendement van bouwprojecten neemt aanzienlijk toe als je erin slaagt risico’s te verkleinen. Van de Vin heeft daar een sport van gemaakt.

Uit ervaring weten we wat de kritische fases zijn in een bouwproject. Die kennis delen we graag met je. Eerst geven we jou en je stelploeg een presentatie over onze bouwplaats begeleiding. We leggen je dan uit wat de risico’s bij het plaatsen van kozijnen zijn en hoe je ze kunt verkleinen. Vervolgens maken we een aantal weken later samen met jou een rondgang op de bouwplaats. Je krijgt dan nuttige tips, waarmee je onmiddellijk je faalkosten verlaagt en het rendement van je projecten verhoogt.

Ben je projectontwikkelaar en wil je verzekerd zijn van het beste wat de markt te bieden heeft tegen de scherpste prijs? Dan hebben we goed nieuws voor je. Van de Vin werkt langdurig en intensief samen met een selecte groep leveranciers van onder meer glas, dorpels en hang- en sluitwerk. Ieder brengt zijn kennis en innovatiekracht in. Samen bieden we je een topproduct. 


Bewust met hout

Als u zich bewust bent van het klimaat en het effect daarop veroorzaakt door de keuze van bouwmaterialen, dan bent u bij Van de Vin aan het juiste adres. Houten kozijnen slaan CO₂ op, in plaats van het uit te stoten in de productie, of bij recycling! Houten kozijnen zijn daarom ParisProof, refererend aan het Klimaatakkoord van Parijs, dat beoogt de wereldwijde temperatuurstijging tot 2050 te beperken tot 1,5 °C. Houten kozijnen zijn daarom goed, maar er is nog iets beters dan kozijnen van gewoon hout. En dat zijn onze ClimateProof kozijnen.

meer weten