Van de Vin vervaardigd kozijnen die geleverd worden met de zekerheid van HOUT100%. Vanaf 1 juli 2018 worden de verschillende concepten geleverd met de navolgende bijbehorende zekerheden:

  • concept II: basisgarantie 6 jaar (voorlak 120 of 140 mu)
  • concept II: basisgarantieplus 10 jaar (gratis bouwplaatsinspectie, voorlak 120 of 140 mu)
  • concept II+: uitgebreide garantie 10 jaar (gratis bouwplaatsinspectie, glas, aflak of voorlak 120 of 140 mu)
  • concept III en IV: uitgebreide garantie 10 jaar (montage, glas, aflak)

Bij verwerking volgens onze verwerkingsvoorschriften worden problemen en schade in de toekomst voorkomen. In concept III wordt een onderhoudsadvies verstrekt en bij concept IV een prestatiecontract afgesloten.

HOUT100% kent voor concept III een exploitatie zekerheid als de kozijnen geleverd worden met beglazing, aflak en montage. De actuele KVT kwaliteitseisen en de in het KOMO attest opgenomen gecertificeerde oplossingen zijn de basis waarop de zekerheden van HOUT100% zijn bepaald. Per project kunnen hier nog door SKH goedgekeurde afwijkingen aan worden toegevoegd. De verschillende zekerheden zijn opgenomen in de voorwaarden van HOUT100% en zijn afhankelijk van de uitvoering in concept II, III of IV. Voor aanvullende informatie zie ook www.hout100procent.nl . Hier vind je ook de laatste brochures en voorwaarden.


Bewust met hout

Van de Vin zoekt steeds naar nieuwe, innovatieve oplossingen in het toepassen van ramen en kozijnen. Deze producten ontstaan soms door het praktisch benutten van nieuwe vindingen. Zoals het toepassen van Accoya®, een houtsoort die is verduurzaamd op basis van acetyleertechnologie. Met Accoya kan Van de Vin kwaliteitsproducten maken van verantwoord naaldhout met superieure duurzame eigenschappen. En dat sluit prima aan bij de milieuvisie van het bedrijf.

meer weten