25 mei 2018

Geslaagde studiedag bij Geelen Beton en Scheuten Glas

De medewerkers van het bedrijfsbureau bij Van de Vin beleefde vandaag een geslaagde studiedag. Ondanks de drukte op het bedrijfsbureau is er tijd vrijgemaakt om kennis op te doen en proberen het blikveld te verbreden. Vanochtend werd een bezoek gebracht aan Geelen Beton in Wanssum. Sinds 2015 wordt intensief met elkaar samengewerkt aan het realiseren van prefab beton casco's. In opdracht van verschillende klanten worden houten kozijnen per productiebadge op afroep aangeleverd in prefab betonwanden in de productie in Wanssum.

Na de lunch werden ze ontvangen bij Scheuten Glas in Venlo. Na een korte presentatie werden de medewerkers rondgeleid door 3 verschillende fabrieken om het productieproces te bekijken. In Venlo wordt onderscheid gemaakt in Coating, Floatglas en Projecten waar speciaal glas voor wordt geproduceerd en bewerkt. Scheuten Glas is tevens vaste partner bij Van de Vin en neemt de helft van de toelevering van het te verwerken glas voor zijn rekening samen met Saint Gobain.

Geelen Beton en Scheuten Glas willen wij hartelijk danken voor de uitgebreide ontvangst en de tijd die zij in deze drukke periode voor ons vrij hebben willen maken.

Bron: Van de Vin