25 juni 2018

SGT wordt vanaf 1 juli 2018 HOUT100%

We hebben goed nieuws want met ingang van 1 juli 2018 introduceert SGT het merk HOUT100%. Hieronder vallen de HOUT100%-zekerheidslabels. Vanaf 1 juli 2018 leveren wij alle houten kozijnen onder deze labels. De SGT-Garantie is vanaf dat moment vervangen door HOUT100%-zekerheid.

Meer zekerheid en overzicht

Om meer invulling te geven vanuit de aankomende ‘Wet Kwaliteitsborging’ ontstaat de behoefte naar meer zekerheid en overzicht. HOUT100% geeft hier invulling aan. Tijdens en na het bouwproces zal er meer focus gaan liggen op het voldoen aan de gevraagde kwaliteitseisen.

Dit maakt het noodzakelijk dat je gedurende het gehele proces risico’s inschat en de kwaliteit op alle vlakken waarborgt. Dit gaat niet zonder integrale samenwerking met betrokken marktpartijen. Hierin bewijst de meerwaarde van het merk HOUT100% (en wij als leverancier van HOUT100%-kozijnen) zich direct voor jou.

Strakke en inzichtelijke kwaliteitsprocedures

De HOUT100%-labels bieden je keuze op het gebied van productzekerheid, prestatiezekerheid en exploitatiezekerheid voor 10 tot 15 jaar. Ieder met bijbehorende strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitschecks. Dit alles is eenvoudig online inzichtelijk voor je, met het unieke HOUT100%-nummer dat je per verstrekte opdracht ontvangt per mail.

HOUT100% voert intensieve kwaliteits- en functionaliteitscontroles uit op de houten kozijnen met het HOUT100%-zekerheidslabel tijdens:

  • Het productieproces
  • Het verwerkingsproces
  • De oplevering
  • De gebruiksfase

Zo helpen HOUT100% en wij – als leverancier van kozijnen met het HOUT100%-label – je bewijslast te leveren dat je voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen bij gebruik van je houten kozijnen. Het HOUT100%-systeem biedt je transparantie, ondersteuning en zekerheid gedurende je gehele bouwproces. Zelfs op het gebied van onderhoud, indien gewenst.

Wij informeren je graag over de HOUT100%-labels tijdens onze volgende ontmoeting. Mocht je eerder informatie willen, bel ons dan gerust op 040-2241999 of stel je vraag via verkoop@vandevin.nl . Voor meer informatie verwijzen we je ook graag naar de website www.hout100procent.nl. Op de pagina Zekerheden vind je alles over de HOUT100%-zekerheidslabels (1 ster, 2 sterren of 3 sterren zekerheid).