13 juni 2018

Even voorstellen: Nico Leenders, Wouter Mulder en Tom van den Heuvel

Begin van dit jaar hebben we drie nieuwe gezichten aan ons bedrijfsbureau mogen toevoegen. We stellen de heren aan je voor.

Nico Leenders

Sinds december 2014 is Nico (41) bij Van de Vin werkzaam. Na een MBO opleiding Bouwkunde heeft hij eerst 15 jaar bij een aannemer gewerkt, 3 jaar bij een klein timmerbedrijf en is toen 3 jaar werkzaam geweest in de productie bij Van de Vin. Eind 2017 is Nico op het bedrijfsbureau begonnen. Na een interne opfriscursus AutoCAD en ervaring te hebben opgedaan met Matrix Kozijn maakt Nico nu begrotingen en offertes. Verder werkt hij opdrachten uit voor onze klanten en onze productie.

Wouter Mulder

Na een maand in de productie te hebben gewerkt om de processen en onze producten te leren kennen, is Wouter (32) in februari van dit jaar begonnen op ons bedrijfsbureau. Wouter heeft een HTS-opleiding Bouwkunde en een jaar TU Eindhoven gevolgd. Na zijn studie heeft hij bij Bruynzeel gewerkt in Bergen op Zoom. Op het bedrijfsbureau maakt hij begrotingen en offertes en werkt hij opdrachten uit voor onze klanten en onze productie.

Tom van den Heuvel

Ook Tom van den Heuvel (37) draaide een maand mee in de productie voor hij op het bedrijfsbureau startte als calculator. Sinds maart van dit jaar is hij bij ons in dienst. Tom heeft na zijn MBO-opleiding in Overpelt ervaring op gedaan in de timmerindustrie met houten en kunststof kozijnen en in de glasbranche. 

Deze drie nieuwe collega’s doorlopen een intern traject van extra begeleiding en opleiding. Dit varieert van het zelfstandig uitvoeren van projecten vanaf aanvraag tot de realisatie. Hierbij komen allerlei facetten voorbij zoals het maken van materiaalkeuzes, het aanvragen van offertes, het maken van begrotingen, werken met CAD in 2D en 3D, het uitvoeren van bestellingen en overleg met leveranciers, klanten en onze eigen productie. Wij wensen deze nieuwe collega’s heel veel succes bij het realiseren van hun ambities en zijn blij dat ze ons team zijn komen versterken.