2019 is voor Van de Vin begonnen.

1 januari 2019

Vandaag is het Van de Vin Team weer gestart aan het nieuwe jaar 2019. Wat gaat dit jaar ons brengen? In ieder geval is de productie alweer opgestart om dit jaar veel mooie houten kozijnen en ramen te vervaardigen. De eerste levering is geladen en staat klaar om bij de klant te worden afgeleverd.

Per 1 januari wordt ook overgegaan op een nieuwe projectadministratie. Hier hoort een nieuw urenregistratie systeem bij. In de productie zijn hiervoor speciale werkplekken ingericht om in te klokken op de verschillende kostenplaatsen en projectnummers voor de nacalculatie. Onze medewerkers zijn vanochtend al vroeg voorzien van nieuwe digitale sleutels die gebruikt worden om zich aan en af te kunnen melden.

Met de Carnaval in maart zal de huidige afkortstraat, die destijds in 1996 in gebruik is genomen, worden vervangen. Op deze lijn worden de kozijn- en raam onderdelen op lengte gezaagd, op de juiste dikte en breedte geschaafd en voorzien van een barcode sticker. Deze sticker bevat de informatie die weer nodig is voor de volgende bewerkingen en machineaansturing in de productie.

Zo staan er nog verschillende investeringen en verbeteringen voor 2019 op de agenda. Het belooft weer een druk jaar te worden in 2019. Altijd mooi om een nieuw jaar weer te kunnen starten met 'een blanco vel papier'. We hebben er zin in en gaan er samen met klanten en leveranciers een mooi jaar van maken.

Veel geluk en gezondheid toegewenst voor 2019.


Directie en medewerkers,

Van de Vin ramen en kozijnen bv