vinRekentool online voor prijsramingen

12 maart 2019

Van de Vin heeft binnenkort een online rekentool beschikbaar om zelf prijsramingen van houten kozijnen uit te voeren op basis van prijsafspraken. Van de Vin heeft de rekentool ontwikkeld op verzoek van zijn vaste partners. Sinds 2015 wordt al met een vergelijkbaar systeem gewerkt. Om het onderhoud van de prijzen en de uitvoering te vereenvoudigen is een online versie ontwikkeld.

Via een inlogcode maak je gebruik van de vinRekentool. De berekeningen zullen helder worden weergegeven en de tool is prettig in het gebruik. Je vult de tool met je eigen gegevens en slaat de berekeningen op in je eigen systeem. Later is het dan mogelijk om berekeningen aan te passen of te wijzigen door weer in te loggen. Berekeningen kun je exporteren als pdf of via mail verkeer.

De vinRekentool wordt op jou wensen ingericht wat de uitvoering van de kozijnen en diensten betreft. Hetzelfde geldt ook voor de prijzen waarmee gerekend wordt en de afgesproken termijn. Op basis van de ingevoerde gegevens kan ook eenvoudig een offerte worden aangevraagd om tot uitvoering over te gaan. De vinRekentool is beschikbaar voor vaste partners waarmee voor meerdere jaren project overstijgende afspraken zijn gemaakt.

Met de vinRekentool kun je op een snelle en eenvoudige wijze tot een prijsraming komen voor de toe te passen houten kozijnen. Deze is op een gebruiksvriendelijk manier toe te passen in het voortraject van de planontwikkeling. Neem voor interesse en meer informatie contact op met ons verkoop team via verkoop@vandevin.nl