28 februari 2020

#vandevin60jaar

Op 1 maart 1960 schreef Frans van de Vin zijn nieuwe bedrijf in als ‘Machinaal timmerbedrijf’ bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Nu, 60 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van houten gevelelementen op de Nederlandse zakelijke markt. We produceren met 90 medewerkers meer dan 20.000 stuks houten kozijnen per jaar die beglaasd en afgelakt, keurig verpakt bij onze klanten worden afgeleverd of gemonteerd.

Dit heeft Van de Vin alleen bereikt door op een goede manier samen te werken met andere bedrijven in de bouwkolom, en zeker ook met het bedrijf waar jij voor werkt. Daarom willen we hieraan in ons jubileumjaar wat extra aandacht besteden. Samen willen we genieten van deze mijlpaal en samen willen we dit jubileum jaar goed inzetten. We zouden het leuk vinden als je dit succes met ons “beeldend” wilt delen via #vandevin60jaar op de verschillende social media kanalen die je gebruikt.

Dank alvast voor deze fijne samenwerking en het bereiken van deze mijlpaal van 60 jaar waar we allemaal heel trots op zijn.

Met vriendelijke groeten,

Mathee en Anton van de Vin