Van de Vin blijft zich ontwikkelen, ook in 2021!

5 januari 2021
Ook op het gebied van duurzaamheid, BIM en productontwikkeling hebben we ons diverse "goede voornemens" gemaakt.

Op 4 januari is na het kerstreces onze productie weer opgestart. We kijken met vertrouwen naar het nieuwe jaar en daarom zijn in de kerstvakantie voorbereidingen getroffen om de productiecapaciteit verder op te voeren. Als de voortekenen niet bedriegen, zou dit jaar ons wel eens nieuwe records kunnen brengen. Met dank aan onze klanten, collega's en leveranciers!

Van de Vin staat ook op het punt om haar fabriek volledig digitaal te gaan aansturen. Via een in elk kozijn ingebouwde RFID-tag, is daarna op elke werkplek real time de juiste en relevante informatie aanwezig. Ook informatie als een materiaalpaspoort per kozijn, kan op deze wijze ontsloten worden. Zoals gezegd wordt er binnenkort een extra productielijn geïnstalleerd en we zijn daarnaast bezig met het ontwikkelen van een ophangsysteem waardoor de tilbelasting voor onze collega’s verder gereduceerd wordt. Ook op het gebied van duurzaamheid, BIM en productontwikkeling hebben we ons diverse “goede voornemens” gemaakt.

Ben je benieuwd naar onze ontwikkelingen? Houd dan gedurende het jaar ons digitale nieuwsmagazine vinActueel in de gaten. Wij houden u graag op de hoogte.