Diverse vacatures bij Van de Vin ramen en kozijnen

13 januari 2021

Over Van de Vin ramen en kozijnen BV
Van de Vin is een familiebedrijf dat opgericht is in 1960 en zich gespecialiseerd heeft in het projectmatig produceren van houten ramen en kozijnen voor de Nederlandse markt. Van de Vin is een partner die nauw samenwerkt met ontwerpers, bouwers en leveranciers. Anno 2020 biedt Van de Vin werk aan zo’n 100 medewerkers en staat bekend als een “kwaliteitsleverancier”. Van de Vin werkt volgens de principes van Lean Manufacturing: geen verspilling, korte doorlooptijden en kleine productieseries. Hierdoor zijn onze beste medewerkers multifunctioneel.
Onze producten bestaan uit houten ramen en kozijnen die in de fabriek van grondverf, glas, aflak en hang- en sluitwerk worden voorzien. Van de Vin is een dynamisch bedrijf met een gemoedelijke werksfeer, korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. Afspraak is afspraak.

Elke week een dag vrij en toch een volledig salaris!
De werkweek in de productieomgeving omvat vier dagen van 9 uur. Zo verdien je met vier dagen per week werken een prima en volledig salaris!

Openstaande vacatures
Van de Vin is op zoek naar collega’s die beschikken over twee rechter handen, die zelfstandig kunnen werken en collegiale teamspelers zijn. Je ziet wat er nodig is om het werk goed voor elkaar te krijgen en wil daaraan persoonlijk bijdragen. Slim werken is ons doel. De volgende vacatures zijn beschikbaar:

  • Machinale CNC medewerker
  • Voormontage medewerker
  • Afmontage medewerker
  • Glaszetter/kitter

Enthousiast ?
Ga voor de uitgebreide vacatures naar https://www.vandevin.nl/vandevin-vacatures