30 juni 2021

Vakantiesluiting Van de Vin 2021

De eerste maanden van 2021 zijn voorbij gevlogen. Er is de afgelopen maanden, naast het produceren van compleet beglaasde en afgelakte kozijnen, ook flink aan de digitale weg getimmerd. In de productie zijn we gebruik gaan maken van RFID chips en tablets om elke werkplek in productie te voorzien van de benodigde informatie, die specifiek voor die werkplek relevant is. Zo wordt het in de nabije toekomst ook mogelijk om in de productieomgeving de kozijnen in 3D te genereren en doorsnedes te bekijken.

De zomervakantie zal ook dit jaar weer effectief gebruikt worden bij Van de Vin, namelijk voor verdere optimalisatie van de productieflow en werkomstandigheden op de voormontage. Het railsysteem, waaraan onze kwalitatief hoogwaardige kozijnen hun weg afleggen door de fabriek, wordt uitgebreid naar deze afdeling. Hierdoor doet zwaar tilwerk haar uittrede en zal een betere doorstroom van kozijnen gerealiseerd worden. Zo blijft Van de Vin continu verbeteren!

Al met al is het bijna tijd voor de zomervakantie. Van de Vin is tijdens de jaarlijkse bouwvakantie gesloten vanaf 30 juli – 12.00 uur t/m 22 augustus. maandag 23 augustus staat het Van de Vin team weer vol nieuwe energie voor u klaar.

Wij wensen je een fijne zomer vakantie toe!