Het Van de Vin team is terug van vakantie

30 augustus 2021

Na vier weken bouwvak is de fabriek op 30 augustus weer vol nieuwe energie begonnen met de productie van compleet beglaasd en afgelakte houten kozijnen. De laatste week van de bouwvak, waarbij kantoor alweer bereikbaar was voor toeleveranciers en klanten, is in de fabriek de laatste hand gelegd aan de verbouwing op de afdeling voormontage. De afgelopen vier weken is er hard gewerkt aan de uitbreiding van de power & free baan, het monteren van de nieuwe montagetafels en het verplaatsen van mobiele hangkranen.

Met de komst van de nieuwe montagetafels en de uitbreiding van de power & free baan doet zwaar tilwerk zijn uittrede. Het doel van de verbouwing was voornamelijk het verbeteren van de arbo omstandigheden op de afdeling voormontage, maar heeft ook neveneffecten. Denk hierbij aan optimalisatie van de “product flow” en verminderende kans op schade tijdens het productieproces, doordat de kozijnen direct opgehangen worden en direct hun weg kunnen vervolgen in de fabriek.

Wederom staat er voor het Van de Vin Team een druk 2e half jaar te wachten met veel nieuwe houten kozijnen en mooie innovaties. Het hele Van de Vin team kijk uit naar een fijne samenwerking en het realiseren van mooie opdrachten.