BIM Coördinator werkvoorbereiding/calculatie

29 augustus 2017

Als calculator/werkvoorbereider ben je op projectniveau verantwoordelijk voor het traject van kostprijsbepaling tot en met het maken van de productielijsten. Je bent onderdeel van het projectteam. Tijd, budget en kwaliteit hou je scherp in de gaten. Dit doe je in een team.

Ons doel: De beste ketenpartner zijn voor houten kozijnen. Een mix van grote en kleine projecten, werken met nieuwe technologie en innovatief denken. Van de Vin is een vernieuwende organisatie waar jij nieuwe ideeën verwelkomt, aanjaagt en omarmt. Jij kan veel en brengt dat bij ons in de praktijk. Op ons kantoor in Heeze werken we aan uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de professionele markt.

Om een indruk te krijgen van deze functie en bijbehorende werkzaamheden kun je onderstaand filmpje bekijken, wat niet bij Van de Vin is opgenomen. De tweede film is een promotiefilm van ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan kun je via deze link meer vinden over ons bedrijf, de functie en de werkzaamheden en hoe je hierop kunt solliciteren.

We zien je positieve reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Anton van de Vin