Werkvoorbereider gezocht

20 september 2019

Als werkvoorbereider ben je op projectniveau verantwoordelijk voor het traject van kostprijsbepaling tot en met het maken van de productielijsten. Je bent onderdeel van het projectteam. Tijd, budget en kwaliteit hou je scherp in de gaten. Dit doe je in een team. Je krijgt de mogelijkheid om je dit vak eigen te maken via een trainingstraject. Dit wordt samen met jou bepaald. Waar wil jij zelf naar toe en waar gaat jouw interesse naar uit?

Ons doel: De beste ketenpartner zijn voor houten kozijnen. Een mix van grote en kleine projecten, werken met nieuwe technologie en innovatief denken. Van de Vin is een vernieuwende organisatie waar jij nieuwe ideeën verwelkomt, aanjaagt en omarmt. Jij kan veel en brengt dat bij ons in de praktijk. Op ons kantoor in Heeze werken we aan uitdagende nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de professionele markt.

Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden en ons bedrijf kun je onderstaande promotiefilm bekijken.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan kun je via DEZE LINK meer vinden over ons bedrijf, de functie en de werkzaamheden en hoe je hierop kunt solliciteren.

We zien je positieve reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Anton van de Vin