17 december 2017

Prijsontwikkeling houten kozijnen 2018

Materialen en loonkosten staan momenteel onder druk. Wij verwachten dat vanaf begin 2018 onze toeleveranciers hun prijzen voor bijvoorbeeld glas, ventilatieroosters, aluminium profielen en hang- en sluitwerk zullen verhogen. Dit heeft invloed op de prijs van onze houten kozijnen. Daarom maken we op de langere termijn graag in overleg een voorbehoud op onze prijzen. Of de prijsverhogingen van onze leveranciers van invloed zijn op onze lopende offertes, is onder meer afhankelijk van de uitvoering van de kozijnen en de datering van deze offertes.

Wat de hardhoutprijzen in 2018 gaan doen, is lastig in te schatten. Wij vinden het belangrijk om je nu alvast te informeren over wat er mogelijk komen gaat. Voor alle nieuwe offertes proberen wij nu al rekening te houden met te verwachten prijsstijgingen, zodat je tot passende begrotingen kunt komen voor projecten die in de loop van 2018 of later worden uitgevoerd.

Voor projectgebonden informatie en afspraken adviseren we je contact op te nemen met ons verkoopteam: Jos van Oorschot, Dignus Anemaet of Mathee van de Vin. Aanvragen en algemene vragen kun je ook mailen naar verkoop@vandevin.nl