13 januari 2021

Vacature medewerker afdeling voormontage

Over Van de Vin ramen en kozijnen BV
Van de Vin is een familiebedrijf dat opgericht is in 1960 en zich gespecialiseerd heeft in het projectmatig produceren van houten ramen en kozijnen voor de Nederlandse markt. Van de Vin is een partner die nauw samenwerkt met ontwerpers, bouwers en leveranciers. Anno 2020 biedt Van de Vin werk aan zo’n 100 medewerkers en staat bekend als een “kwaliteitsleverancier”.

Van de Vin werkt volgens de principes van Lean Manufacturing: geen verspilling, korte doorlooptijden en kleine productieseries. Hierdoor zijn onze beste medewerkers multifunctioneel.

Onze producten bestaan uit houten ramen en kozijnen die in de fabriek van grondverf, glas, aflak en hang- en sluitwerk worden voorzien. Van de Vin is een dynamisch bedrijf met een gemoedelijke werksfeer, korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. Afspraak is afspraak.

De functie: medewerker voormontage
In deze functie werk je samen collega’s en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de hoogwaardige kwaliteit die Van de Vin levert. Het werk omvat onder andere:

  • Opsluiten kozijnprofielen
  • Samenstellen rekwerken
  • Monteren rekwerken en spouwlatten
  • Bundelen en monteren glaslatten


Elke week een dag vrij en toch een volledig salaris!
De werkweek in de productieomgeving omvat vier dagen van 9 uur. Zo verdien je met vier dagen per week werken een prima en volledig salaris!

Het gezochte profiel

  • Je beschikt over een afgeronde LTS/VMBO/MBO opleiding of hebt ervaring binnen een timmerfabriek.
  • Technisch tekening lezen is een pré
  • Je beschikt over twee rechter handen.
  • Je werkt graag samen om de klus klaar te krijgen.

Enthousiast?
Voor een uitgebreide functieomschrijving van bovenstaande vacature, kunt je contact op nemen met Frank Jansen, tel. 040-2241999. Ook kun je persoonlijke informatie of vragen sturen naar info@vandevin.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld