12 Gouden tips voor het plaatsen van houten kozijnen!

5 oktober 2020

In het kader van “samen verbeteren” geeft Van de Vin ondersteuning op de bouwplaats. De stelploeg en uitvoerder krijgen een presentatie over verwerkingsinstructie van kozijnen op locatie. Na de eerste leveringen doen we bovendien een inspectieronde samen met de uitvoerder.

Is de verwerking van de kozijnen correct uitgevoerd? Zijn de projectmatige aandachtspunten correct verwerkt? Wat kan er beter? Op deze manier voorkomen we gezamenlijk onnodige faalkosten en kunnen we leren en vroegtijdig bijsturen waar nodig.

Van de Vin ramen en kozijnen is aangesloten bij Hout100%. Dit geeft extra zekerheid voor een goed product. Aan het einde van het project kan er een bouwplaatsinspectie plaats vinden door de inspecteurs van Hout100%.

Deze inspecties voert Hout100% landelijk uit voor 78 aangesloten timmerfabrieken. Op basis van alle inspecties van het afgelopen jaar is er een verwerkingsfouten top 12 samengesteld. Wij willen deze fouten uiteraard graag voorkomen en delen dan ook graag met jullie de: 12 Gouden tips!

Want verbeteren doen we samen!

  • Vraag de poster nu aan bij onze verkopers.
  • Hang hem op in de keet.
  • Maak een selfie met de poster.
  • Stuur hem voor 31 december 2020 in
  • op info@hout100procent.nl o.v.v. ‘Keetposter
  • Of deel de foto op social media met de hashtag #kozijnenvanhout100%

Maak kans op een gouden vrijdagmiddagborrel, waarbij een foodtruck jou en je collega’s van lekkere snacks en drankjes voorziet!