vinD90® (enkele draaikiepdeur) en vinD900® (dubbele draaikiepdeur)

Voor balkondeuren gebruiken we smalle profielen. Deze kenmerken zich door grote glasopeningen waardoor dertig procent meer daglicht naar binnenkomt dan bij traditionele deuren. Bovendien kunnen de vinD90® en zijn varianten ook kiepen.

vinD90® en vinD900® worden geleverd met een dubbele kierdichting, waardoor ze uitstekend presteren op wind- en waterdichtheid van meer dan 900 Pa. Ze zijn leverbaar tot een hoogte van 2800 mm.

vinHS67® hefschuipui

vinHS67® is onze hefschuifpui met deuren van 67 mm dikte voor HR++. Voor triple beglazing met normale glaslatten is een nieuwe innovatieve schuipui ontwikkeld; de vinSlide. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u terecht bij onze afdeling verkoop via verkoop@vandevin.nl.

vinHS67® scoort uitstekend op het gebied van wind- en waterdichtheid en is ook leverbaar met smalle houtprofielen en een lage opstaphoogte. vinHS67® staat model voor al de varianten met een afgeleide naam.

vinSlide® schuifpui

De vinSlide is onze nieuwste schuifpui oplossing voor de conceptuele woningbouw. De vinSlide schuifpui onderscheidt zich door het innovatieve schuif- en sluitsysteem. De schuifpui glijdt daarbij als het ware over de rails. Ook is deze uitvoerbaar met een softclose mechanisme. De schuifpui is in tegenstelling tot de vinHS67 hef/schuifpui uitermate geschikt voor triple beglazing en is voorzien van een slank design voor een optimale daglichttoetreding. Deze nieuwe innovatieve schuifpui is de eerste in zijn soort in Nederland die KOMO gecertificeerd is.

vinDoor® stapeldorpeldeur

De stapeldorpel is uitgevoerd in 67x139mm en de deurstijlen zijn uitgevoerd in 67x114mm. Door deze slanke vormgeving van de kaders en dikkere deuropbouw, zijn de deuren vormstabieler ten opzicht van de traditionele 54mm dikke deuren. De deuren laten hierdoor niet alleen meer daglicht toe, maar zijn ook minder onderhoudsgevoelig. Uiteraard zijn de scharnieren standaard nastelbaar. Bij toepassing van 2-laagse beglazing worden de glaslatten blind vernageld en bij 3-laagse beglazing worden er opdekglaslatten toegepast.