Kozijn functies

vinD90® (enkele deur) en vinD900® (dubbele deur)

Voor balkondeuren gebruiken we smalle profielen. Deze kenmerken zich door grote glasopeningen waardoor dertig procent meer daglicht naar binnenkomt dan bij traditionele deuren. Bovendien kunnen de vinD90® en zijn varianten ook kiepen.

vinD90® en vinD900® worden geleverd met een dubbele kierdichting, waardoor ze uitstekend presteren op wind- en waterdichtheid van meer dan 900 Pa. Ze zijn leverbaar tot een hoogte van 2800 mm.

vinHS67® hefschuipui

vinHS67® is onze hefschuifpui met deuren van 67 mm dikte voor HR++. Voor triple beglazing met normale glaslatten is een nieuwe innovatieve schuipui ontwikkeld; de vinSlide. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u terecht bij onze afdeling verkoop via verkoop@vandevin.nl.

vinHS67® scoort uitstekend op het gebied van wind- en waterdichtheid en is ook leverbaar met smalle houtprofielen en een lage opstaphoogte. vinHS67® staat model voor al de varianten met een afgeleide naam.

vinSlide schuifpui

De vinSlide is onze nieuwste schuifpui oplossing voor de conceptuele woningbouw. De vinSlide schuifpui onderscheidt zich door het innovatieve schuif- en sluitsysteem. De schuifpui glijdt daarbij als het ware over de rails. Ook is deze uitvoerbaar met een softclose mechanisme. De schuifpui is in tegenstelling tot de vinHS67 hef/schuifpui uitermate geschikt voor triple beglazing en is voorzien van een slank design voor een optimale daglichttoetreding. Deze nieuwe innovatieve schuifpui is de eerste in zijn soort in Nederland die KOMO gecertificeerd is.