Van de Vin maakt goede houten ramen, kozijnen en stapeldorpeldeuren. Maar dat is niet genoeg. Daarom streven wij ernaar om op het gebied van kwaliteit de béste te zijn.

Maar wat ons écht bijzonder maakt, is dat we structureel en intensief, project overstijgend, langjarig samenwerken met en een selecte groep van toeleveranciers. Ieder van deze partners beschikt over specifieke kennis en ervaring en zet die in om samen te groeien en verbeteren. Datzelfde doen ook onze collega’s die hieraan dagelijks meewerken. Dat maakt ons tot een organisatie die niet voor elke oplossing een probleem vindt, maar die voor elk probleem een oplossing zoekt. Dát is voor ons de uitdaging.

Deze houding past perfect bij werksystemen als LEAN en QUICK RESPONSE MANUFACTURING. En zo werken we dus ook. Dat draagt bij tot continu verbeteren, op vlakken als: de kostprijs, de doorlooptijd, de faalkosten, klimaat en milieu en uiteindelijk: klanttevredenheid.


Eindgebruikers en gebouweigenaren weten zich verzekerd van goede en goed presterende producten. Dat komt bijvoorbeeld terug in gemak en lage onderhoudskosten. Duurzaam ook!

Wij geloven in prefabricage om tot beter bouwen te komen. En dat houdt in dat we zoveel mogelijk functies en prestaties integreren in onze producten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vinScreen. Ook ontwikkeld samen met een partner overigens.

In het meedenken en samenwerken richten wij ons dus niet alleen op onze klanten, hoe belangrijk die uiteraard ook voor ons zijn! Projectontwikkelaars en woningcorporaties raadplegen ons vaak voor slimme ontwerpoplossingen. Als dat op tijd gebeurt, kunnen we daardoor veel betekenen. Eindgebruikers en gebouweigenaren weten zich verzekerd van goede en goed presterende producten. Dat komt bijvoorbeeld terug in gemak en lage onderhoudskosten. Duurzaam ook!

Hoe eerder wij betrokken worden bij projecten, best al vroeg in de VO-fase, hoe beter we kunnen meedenken en samenwerken. Onnodige kosten kunnen bespaard worden. En in het belang van alle schakels in de bouwketen: beter bouwen en betere gebouwen.


Bewust met hout

Als u zich bewust bent van het klimaat en het effect daarop veroorzaakt door de keuze van bouwmaterialen, dan bent u bij Van de Vin aan het juiste adres. Houten kozijnen slaan CO₂ op, in plaats van het uit te stoten in de productie, of bij recycling! Houten kozijnen zijn daarom ParisProof, refererend aan het Klimaatakkoord van Parijs, dat beoogt de wereldwijde temperatuurstijging tot 2050 te beperken tot 1,5 °C. Houten kozijnen zijn daarom goed, maar er is nog iets beters dan kozijnen van gewoon hout. En dat zijn onze ClimateProof kozijnen.

meer weten