Van de Vin maakt ramen en kozijnen van onberispelijke kwaliteit. Daar zijn we trots op. Maar eerlijk is eerlijk: er zijn meer goede producenten van ramen en kozijnen.

Wat ons bijzonder maakt, is dat we structureel en intensief, project overstijgend samenwerken met trouwe klanten en een selecte groep van toeleveranciers. Elk partij beschikt over specifieke kennis en ervaring. Door die te bundelen:

  • verlagen we de kostprijs
  • verkorten we de doorlooptijd
  • verkleinen we risico’s
  • verlagen we de faalkosten
  • realiseren we continu verbeteringen op het gebied van milieu, klanttevredenheid en levertijd

Door risico’s te verkleinen en faalkosten te verlagen, verkorten we de bouwduur en verbeteren we de marge van de aannemer. Maar de aannemer is niet de enige die garen spint bij onze projectmatige samenwerking met klanten en leveranciers. Ook de eindgebruiker en de eigenaar profiteren ervan. De gebruiker (bewoner of huurder) is blij omdat zijn ramen en deuren soepel openen en sluiten en de kozijnen warmte en geluid goed isoleren. De eigenaar is tevreden vanwege de lage onderhoudskosten en de lange levensduur van de kozijnen.

Zie Van de Vin als jouw partner, vanaf het ontwerp tot en met het beheer. Een partner die zijn kennis en ervaring inbrengt om slimme, prijsefficiënte en logistieke oplossingen te bedenken en de onderhoudskosten te verlagen. Zo dragen we bij aan de financiële haalbaarheid en een soepele uitvoering van jouw project.

Samen maken we van je project een succes

Bewust met hout

Van de Vin zoekt steeds naar nieuwe, innovatieve oplossingen in het toepassen van ramen en kozijnen. Deze producten ontstaan soms door het praktisch benutten van nieuwe vindingen. Zoals het toepassen van Accoya®, een houtsoort die is verduurzaamd op basis van acetyleertechnologie. Met Accoya kan Van de Vin kwaliteitsproducten maken van verantwoord naaldhout met superieure duurzame eigenschappen. En dat sluit prima aan bij de milieuvisie van het bedrijf.

meer weten