Van de Vin voorziet sinds begin dit jaar alle beglaasde houten ramen en kozijnen van een unieke QR code. Deze QR code is te vinden aan de binnenzijde van het kozijn in een onderhoek op het glas. Door het scannen met een mobiele telefoon van deze code kunnen we de juiste informatie snel boven water halen, zoals projectnummer, fasering en het kozijnmerk. Onze klanten worden zo nog beter ontzorgd: géén onnodig uitzoekwerk meer. 

Een serviceverzoek wordt optimaal afgestemd op de relevante situatie van de klant, wat resulteert in minder kans op fouten. De QR code zorgt er daarnaast voor dat informatie sneller voorhanden is, zodat er sneller geschakeld en geleverd kan worden. De QR code sticker kan na oplevering eventueel eenvoudig verwijderd worden. Maar die sticker is niet hinderlijk aanwezig en wellicht vindt de eindgebruiker het later ook nog handig als hij een gebroken ruit eenvoudig op maat kan nabestellen. Mochten er vragen zijn over het gebruik van de QR-code neem dan gerust contact met ons op. Onze service afdeling staat voor jullie klaar!

Benieuwd naar alle andere voordelen van de vinService App en hoe gebruikers hierover te spreken zijn? Klik hier

VinServiceTool naast servicemeldingen nu ook geschikt voor afmelden kozijnbokken

De vinServiceTool wordt door onze klanten massaal gebruikt om ruitvervanging op de bouwplaats te organiseren. Snelheid en accuratesse zijn het rechtstreekse gevolg daarvan. Van de Vin heeft zich voorgenomen om de tool de komende jaren van steeds meer additionele functionaliteit te voorzien. De nu toegevoegde functie betreft het gemakkelijk en snel afmelden van lege kozijnbokken. De afmelding via de QR code (te vinden op al onze kozijnbokken) komt direct bij de transporteur terecht en garandeert een optimale opvolging. Samen werken we aan de meest optimale flow.

Is de optie om kozijnbokken af te melden niet zichtbaar in de applicatie?

Verwijder in dit geval de oude vinServiceTool app en voeg deze opnieuw toe aan het beginscherm van je mobiele telefoon.


Bewust met hout

Als u zich bewust bent van het klimaat en het effect daarop veroorzaakt door de keuze van bouwmaterialen, dan bent u bij Van de Vin aan het juiste adres. Houten kozijnen slaan CO₂ op, in plaats van het uit te stoten in de productie, of bij recycling! Houten kozijnen zijn daarom ParisProof, refererend aan het Klimaatakkoord van Parijs, dat beoogt de wereldwijde temperatuurstijging tot 2050 te beperken tot 1,5 °C. Houten kozijnen zijn daarom goed, maar er is nog iets beters dan kozijnen van gewoon hout. En dat zijn onze ClimateProof kozijnen.

meer weten