15 december 2023

Terugblik Van de Vin ramen en kozijnen 2023

Ruim een jaar geleden keken we met enige spanning vooruit naar het jaar dat we nu bijna afgesloten hebben. Corona leek weliswaar achter de horizon verdwenen, maar de berichten over de marktvooruitzichten voor de bouwsector werden steeds somberder.

Nu, aan het eind van 2023 kunnen we constateren dat met name de nieuwbouwmarkt van woningen, inderdaad serieus verslechterd is. Van de Vin heeft dan ook wat minder ramen en kozijnen gemaakt dan een jaar eerder. Toch zijn we tegelijkertijd niet ontevreden: onze klanttevredenheid is hoog en ook nieuwe klanten hebben de weg naar ons gevonden en blijken tevreden. En onze innovaties slaan aan.

Maar het belangrijkste is, dat we altijd een beroep konden doen op de flexibiliteit van onze eigen collega’s. Steeds meer van hen zijn multi-inzetbaar en dat vermogen om intern te schakelen blijkt steeds belangrijker.

Daarom kijken we ook met een soort van “basisvertrouwen” vooruit naar 2024. Ondanks het gegeven dat de marktvoorspellingen voor komend jaar niet positiever zijn geworden. We gaan er “gewoon” weer het beste van maken. Samen met onze partners: klanten, leveranciers en last but not least, onze eigen Van de Vin-ners.

We wensen jullie bij deze dan ook graag allemaal fijne feestdagen toe, en een gezond en gelukkig 2024!