18 december 2017

Jaarafsluiting 2017

Van de Vin kijkt positief terug op het afgelopen jaar. Het jaar 2017 kenmerkt zich als een heel stabiel jaar, met groei en met een goede flow binnen het bedrijf. Vanaf het tweede kwartaal trok de markt stevig aan. Onze omzet nam op allerlei manieren toe. Zo nam niet alleen de omzet bij onze bestaande relaties toe, maar hebben we ook verschillende nieuwe relaties aan ons klantenbestand mogen toevoegen. Verder is de gemiddelde omvang van de opdrachten toegenomen. Dit alles bewijst dat er weer vertrouwen is.

De grote vraag heeft ook een keerzijde. De levertijden lopen op en er is een tekort aan personeel. We merken dit vooral bij onze en andere toeleveranciers aan de bouw. Tot op heden kunnen we dankzij onze eigen mensen en vaste partners de afspraken nakomen.

Ook komend jaar besteden we de nodige aandacht aan het bewaken van onze eigen capaciteit en kwaliteit. Want hoe druk het ook is, we willen ons blijven verbeteren. We bedanken onze medewerkers voor de inzet in het afgelopen jaar en jullie, onze klanten en toeleveranciers, voor de fijne samenwerking.


Over enkele dagen zitten we samen alweer in 2018. Wij kijken ernaar uit en zijn ook in het nieuwe jaar graag jouw ketenpartner bij uitstek.

Namens ons gehele team wensen wij je heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2018.

Van de Vin ramen en kozijnen is gesloten van vrijdagmiddag 22 december 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018. Vanaf woensdag 3 januari staat het Van de Vin team weer voor je klaar.